Over Zorgenik.com

Een lokaal zorg platform, Toegankelijk voor iedereen.

Over ons:

Zorgenik.com is ontstaan vanuit de gedachte dat er behoefte is aan een nieuwe manier van communiceren tussen inwoners en zorgbedrijven binnen gemeentes. Een manier van communicatie dat voor een ieder 24 uur per dag 7 dagen per week toegankelijk is. Wij bieden zorgbedrijven een manier van communiceren waarbij het updaten, aanpassen en/of verwijderen van artikelen dan wel advertenties ten alle tijden mogelijk is.

Wij bieden gemak aan zorgvragers. Elke gemeente heeft een eigen platform waar lokale zorg wordt aangeboden. Hierdoor ontstaat een zo compleet mogelijk overzicht van zorgaanbieders binnen een bepaalde gemeente.

Toegankelijkheid en flexibiliteit zijn daarom de hoofdgedachten van dit platform.

Roy van der Plas

Voor het beste advies met betrekking tot de communicatie op onze platformen help ik u graag. Graag informeer ik jullie over alles wat zorgenik.com te bieden heeft.

Eigenaar en adviseur
Tel: 06-40394889

Anouk Baljeu

Ik ben u contact als het gaat om de aftersales.
Daarnaast help ik jullie graag om het verhaal achter jullie bedrijf zo stevig mogelijk neer te zetten. Door de redactionele input te verstevigen
of middels een interview uw bedrijf zo breed mogelijk te weergeven kunnen bezoekers van de websites een goed beeld krijgen van jullie, de zorgaanbieder.

Aftersales, interviews, adviseur
Tel: 06-40044145

Jesper Bouwman

ik adviseer u graag wat de mogelijkheden zijn op onze platformen.

Adviseur

Neem contact met ons op!

14 + 6 =

Socialmedia:

Contact

Tipkampen 27
9481 ET Vries
Tel: 085-0645681
info@zorgenik.com

  WhatsApp